Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-06-2014, 04:51 AM   #11
Senior Member
 
fonzie's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Eastern Ontario
Posts: 3,237
Have you found your issue??
__________________

__________________
Fonzie
2011 Rockwood 8319SS with ProPride 3P hitch/GoodYear Marathons/TST TPMS 507
2008 F250 Lariat CC SB 6.8L V10 4.10 axle ratio (NITTO TERRA GRAPLER G2 LT275/65R20E)
Yamaha 3000iseb generator:Progressive Ind. EMS-HW30C : Eastern Ontario
Nights Camped: 2011(21) 2012(36) 2013 (17) 2014 (18) 2015 (18) 2016 (36) 2017 (32)
fonzie is online now   Reply With Quote
Old 09-06-2014, 05:37 AM   #12
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 8
Yes, thank you. We had an electrician look at it and he not only turned the circuit breakers off but instead of just putting them in the off positions he pushed them further down and then back on and this fixed it.
__________________

__________________
tmom is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2014, 08:37 AM   #13
Senior Member
 
fonzie's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Eastern Ontario
Posts: 3,237
Great....it's always good to get feedback on solutions. Tx
__________________
Fonzie
2011 Rockwood 8319SS with ProPride 3P hitch/GoodYear Marathons/TST TPMS 507
2008 F250 Lariat CC SB 6.8L V10 4.10 axle ratio (NITTO TERRA GRAPLER G2 LT275/65R20E)
Yamaha 3000iseb generator:Progressive Ind. EMS-HW30C : Eastern Ontario
Nights Camped: 2011(21) 2012(36) 2013 (17) 2014 (18) 2015 (18) 2016 (36) 2017 (32)
fonzie is online now   Reply With Quote
Old 09-06-2014, 09:14 AM   #14
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
Quote:
Originally Posted by tmom View Post
Yes, thank you. We had an electrician look at it and he not only turned the circuit breakers off but instead of just putting them in the off positions he pushed them further down and then back on and this fixed it.
So essentially the breakers came out of the holder?

TURBS

"SABRE OWNERS UNITED"
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2014, 10:56 AM   #15
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 8
No, the breakers we had originally taken out of the holder and had them checked to see if they were all live and to make sure the proper current was running through them. So literally all he did was push down firmly on the breakers off switch and then turn them back on and this fixed all the issues.
__________________

__________________
tmom is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
cardinal, light

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:40 AM.