Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2008, 07:25 PM   #1
Member
 
cmprguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Connecticut
Posts: 86
HD tv`s

Hello All!
Ok...I have the Flagstaff 831krss, The tv that is in the back bedroom says its a HD tv. However it will not pull in any digital signals like the main tv does. I have not had it plugged into any landlines or satelite yet. Its my understanding that both televisions are tied into the same antennea sooo they should all be able to pull the digital signals...right?? If not..what do i need to buy!?! I am going to be adding another tv in bedroom soon so it would be nice to get this figured out first!

Joel
__________________

__________________
cmprguy is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2008, 09:55 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,260
It depends, if there are connected at two seprate points at the antennea you should not have a problem, but if they are connected with a standard spliter then the spliter causes the signal to take the least path of resistance. There is a special spliter called a pass-through, I think that is what it is called anyway, this type of spliter is used for cable TV and internet service that comes off the same line. You might need to investigate as to how it is really hooked up. Good luck!
__________________

__________________
rockwood06 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2008, 11:05 AM   #3
Senior Member
 
Rockinwood's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Central California
Posts: 277
Make sure when you autoprogram, that you are not on cable mode, it should say air
__________________
2007 Rockwood 8317ss Reese Dual cam sway, 2002 Ford Excursion XLT V10,Prodigy Brake controller
Married DW 03/15/97 3 kids
Rockinwood is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2008, 09:54 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Arkansas
Posts: 8
I just bought a 831KRSS three weeks ago (manufactured 11/07) and the Magnavox TV in the back had a large factory removable label stuck on the front saying it was not digital compatable (does not have a digital tuner). It does, however, say it is "HD TV" on the upper left corner of the front. I believe that only the large TV in the front has a digital tuner. I guess you have to hook a DVD, cable or satellite tuner to the rear one to have HD.
__________________
DougDarr is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 09:02 AM   #5
Member
 
cmprguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Connecticut
Posts: 86
Ha! Thats kinda stupid...make a Hd tv that wont pick up a hd signal on its own! I just picked mine up a couple of months ago Doug..so were probably runnin the same equiptment. I know it`s a magnavox..and it does say HD TV on it..but it didnt have that sticker on it. well, at least it didnt when I picked it up.
Defintly gonna try Rockinwood`s suggestion!
__________________
cmprguy is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 02:48 PM   #6
Member
 
cmprguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Connecticut
Posts: 86
Uh huh..just came back from the camper, guess i`m gonna have to say it doesnt have a built in hd tuner.. Any suggestions of which one to get?
__________________
cmprguy is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 03:33 PM   #7
Senior Member
 
Rockinwood's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Central California
Posts: 277
If you want to go cheaper, you could get a digital set that picks up all digital channels with a built in tuner, with a smaller televisin it is the way to go because the lines of resolution are not really noticed, Opt 2 is go to Wally world and buy a digital tuner converter for 50 bucks hook the ant to the converter and hook it to your exsisting television, what it sound like you have is an hd ready tv, made for the converters
__________________
2007 Rockwood 8317ss Reese Dual cam sway, 2002 Ford Excursion XLT V10,Prodigy Brake controller
Married DW 03/15/97 3 kids
Rockinwood is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 03:57 PM   #8
Member
 
cmprguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Connecticut
Posts: 86
Rockinwood...are you talking about the digital to analoge boxes?? found that for 60 bucks at circuit city.. having trouble fing it on the walmart website!
__________________
cmprguy is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 04:12 PM   #9
Senior Member
 
Rockinwood's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Central California
Posts: 277
Quote:
Originally Posted by cmprguy View Post
Rockinwood...are you talking about the digital to analoge boxes?? found that for 60 bucks at circuit city.. having trouble fing it on the walmart website!
I saw a link that is now gone, Walmart is selling the magnavox series for 49.95. I will look and keep you posted, maybe only in stores right now?
__________________
2007 Rockwood 8317ss Reese Dual cam sway, 2002 Ford Excursion XLT V10,Prodigy Brake controller
Married DW 03/15/97 3 kids
Rockinwood is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 04:15 PM   #10
Senior Member
 
Rockinwood's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Central California
Posts: 277
http://www.walmart.com/catalog/produ...uct_id=8283870 here you go, online for 49.87 With coupon from Government 10 bucks
__________________

__________________
2007 Rockwood 8317ss Reese Dual cam sway, 2002 Ford Excursion XLT V10,Prodigy Brake controller
Married DW 03/15/97 3 kids
Rockinwood is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:47 AM.