Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-16-2014, 01:28 AM   #1
papa joe gone fishing
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
need help new to forum running light problem

I have a 2012 30kqbss wildwood. having problem with running lights not working. recently had new harness installed and replaced circuit breaker on 12v feed from battery. everything works but running lights when testing wiring it shows grounded. could the running lights be grounded somewhere , or did they wire it wrong.
__________________

__________________
Jcasagrandejr is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2014, 08:47 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
I see no one ever responded to this question. We are having a similar issue with our 2014 27DBUD. We FINALLY got the back running lights working but the front and side running lights do not work. Did you figure out a solution?
__________________

__________________
mrsmarycandice is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2014, 09:42 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,709
I'm guessing you've got a wire apart somewhere. On my Roo, they ran one wire back from the junction box that's under the left front of the frame (behind the battery) to the left tail light, then spliced in one wire up to the upper left rear clearance lights and one wire over to the right rear tail light. At the right rear tail light, they spliced in another wire up to the right rear clearance lights. (Ground wires similar.) The left front clearance light is spliced in at the junction box. At the left front clearance light, they spliced in to go up to the left top clearance and over to the right clearance and at the right clearance, they spliced to go up to the right front clearance light. They don't stick to standard wiring colors, so be careful.
__________________
1988 Coleman Sequoia - popup (1987-2009) - outlasted 3 Dodge Grand Caravans!
2012 Roo19 - hybrid (2012-2015)

2016 Mini Lite 2503S - tt (2015 - ???)
2011 Traverse LT, 3.6L, FWD
2009 Silverado 1500 Ext Cab, 5.3L, 4x4, 3.73
2016 Silverado 2500HD Dbl Cab, 6.0L 4x4, 4.10
rockfordroo is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
light

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:27 AM.