Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-19-2014, 09:46 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Ormond beach
Posts: 6
Newbie with questions

Recently purchased 2007 5er rockwood 8285 haven't taken on trip yet. Parked at my house to do personnel touches. Husband replacing carpet. We have had our one slide out many times and it was in and when I pushed switch nothing happened..not even sound. Checked circuit breaker..ok, fuses..ok, any other helpful suggestions will be appreciated.
__________________

__________________
beachhrlygrl is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2014, 09:54 PM   #2
Senior Member
 
VinceU's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,502
Are you checking CB's and fuses for circuit path with meter tester or just visible check? Slides are normally power fed direct from battery with inline fuse or CB.
__________________

__________________
VinceU is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2014, 09:56 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Ormond beach
Posts: 6
No, visible check. I went and left it plugged in..maybe after tonight battery will be stronger?
__________________
beachhrlygrl is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2014, 10:32 PM   #4
Senior Member
 
VinceU's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,502
Quote:
Originally Posted by beachhrlygrl
No, visible check. I went and left it plugged in..maybe after tonight battery will be stronger?
Yes, maybe- if it doesn't work then search for a small black box maybe 1"x 1" x2" length with battery cables attached each end if tripped it will have a button extended or perhaps a lever sticking out of it. This "resetable fuse" will be located close to the battery, often bolted on a frame rail or stiffener. Let us know.
__________________
VinceU is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2014, 10:52 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Ormond beach
Posts: 6
Thanks..will see tomorrow and let you know. Appreciate your help!
__________________
beachhrlygrl is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2014, 07:57 PM   #6
Senior Member
 
davel1971's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Seaford, De
Posts: 2,316
Quote:
Originally Posted by markb5900 View Post
Put water in it, turn your pump on and let it run till it shuts off, then turn the switch off. Wait about 5 minutes then turn the pump back on. It SHOULDN'T come back on, if it does, then you have leak somewhere.
About the only advice I can give to check on a used trailer.
yes, but were fixing an electrical problem here.
__________________
David & Lynn
2014 Coachmen Chaparral Signature 327 RLKS
2016 Ford F350 Lariat CC Dually
davel1971 is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2014, 08:19 PM   #7
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Ormond beach
Posts: 6
VinceU..thanks for your help...fuse by battery bad..replaced and works great! Appreciate your assistance
__________________

__________________
beachhrlygrl is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
newbie

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:24 AM.