Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-16-2013, 05:25 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 145
Satellite/cable port not functioning.

We just got a satellite for when we're camping and when the satellite cable is plugged into the side of the camper and then the port inside where it leads to has the cable plugged into the back of our tv receiver no power is going to the satellite. However if I run the cable directly from the satellite to the back of the receiver the satellite is powered. Anyone have any idea what is going on here?
__________________

__________________
Grey9712 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 05:27 PM   #2
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
is the "over the air antenna " button on ?
__________________

__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 05:30 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 145
Yes.
__________________
Grey9712 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 05:44 PM   #4
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
shut it off ! lol
then try it .

TURBS
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 06:06 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 145
Thanks lol.now to the next issue.its supposed to search for signal and then get a message that there is an issue communicating with the dish.im still searching how long is it supposed to take?
__________________
Grey9712 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 06:07 PM   #6
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
dish network or direct tv ?
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 06:28 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 145
Directv
__________________
Grey9712 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 06:30 PM   #8
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
Oh darn I cant help you any further than ...........

Sorry I only know dish network .

Someone will help .

TURBS
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 06:44 PM   #9
Senior Member
 
jimh's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Lake Charles, La.
Posts: 1,531
if u hook direct from the receiver to the antenna (dish) does it work?

these newer setups apparently are different than what i have. my satelite cable is a separate connection on the outside and inside from the tv connections.
what r u using dish wise? i kinda getting that ur using an automatic dish (one that aims itself).
i have dish network as well.
__________________
jimh is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 06:48 PM   #10
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 145
Maybe this will get me some what further.The port on side of camper says cable/satellite but there is only one plugin that says park cable.Is my camper not satellite equipped?

__________________

__________________
Grey9712 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:54 AM.