Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-27-2016, 09:20 PM   #1
Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 47
Stabilizer Jacks

My rear Jacks will not deploy when engaging the switch. However, they will retract with no problem. The switch doesn't even make a noise when trying to lower in the rear.

Front Jacks are working fine.

Thoughts?
__________________

__________________
Camping Newbie
Savannah, Georgia
2016 Flagstaff V Lite WFKSS
CaptainJohn is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2016, 05:25 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1,017
Sounds like a faulty switch to me.


Sent from my iPad using Tapatalk
__________________

__________________

2016 Coachmen Freedom Express Liberty Edition 310BHDS
2013 Chevy Silverado 2500HD LTZ 6.6L V8 Duramax
Husky weight distribution hitch with sway control
timfromma is online now   Reply With Quote
Old 08-28-2016, 05:31 PM   #3
Senior Member
 
Ford Idaho's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Idaho
Posts: 9,804
Have you checked this yet?



Mine is in the front storage bay above the battery box.

Press the little black button.
__________________
2016 F350 6.7L LB CC Reese 28K 2014 Chaparral Lite 266sab
"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." 2014 19 days camping 2015 17 days camping201620 days camping
Ford Idaho is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2016, 05:53 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 1
I'm having problems with the electric stabilizers on my '15 Rockwood 209S. First the coupling connecting the motor to the jack on the right rear stripped out. It was replaced under warranty. Now I'm 16 days out of warranty and the left rear just stripped. This is my 4th RV and I know not to stress the stabilizers. The factory couplings are made of plastic. The replacement couplings are made of metal. Now I can't get FR or my dealer to sell me new couplings. I plan to replace all 3 of the plastic factory parts and hope to solve the problem. Does anyone else have these problems?
__________________
Wilburn Powell is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2016, 06:23 PM   #5
Mod free 5er
 
Join Date: Mar 2008
Location: Concord, NC
Posts: 24,509
Quote:
Originally Posted by Wilburn Powell View Post
I'm having problems with the electric stabilizers on my '15 Rockwood 209S. First the coupling connecting the motor to the jack on the right rear stripped out. It was replaced under warranty. Now I'm 16 days out of warranty and the left rear just stripped. This is my 4th RV and I know not to stress the stabilizers. The factory couplings are made of plastic. The replacement couplings are made of metal. Now I can't get FR or my dealer to sell me new couplings. I plan to replace all 3 of the plastic factory parts and hope to solve the problem. Does anyone else have these problems?
Get a pc of pipe and make your own. Better that factory metal ones.
__________________
OldCoot is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
jacks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:19 AM.