Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-20-2014, 03:28 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 5
My generator...

3]OK..the electrical system used to power up after about 15 seconds with a_bell sound (probably the microwave) and every thing on 110volt would come on...
Now that does not happen...the generator runs perfect, but no 110volt....
Is it some thing easy or serious???😬😬[/QUOTE]
__________________

__________________
triker7 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2014, 03:37 PM   #2
2012 Solera
 
Join Date: May 2012
Posts: 986
Is this a built in Onan generator? On our Solera, there is a circuit breaker on the generator (mounted under the access panel, as I remember). If that trips, generator runs fine but no output.
__________________

__________________
JLeising
2012 Solera "S"
Calif SF Bay Area
JLeising is online now   Reply With Quote
Old 07-20-2014, 03:46 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 5
Thank you!!!!.....I am disabled, but my wife says"THATS IT....AND SHE LOVES YOU!!!!....LOL
She remembers now cause it did it before, couldn't recall what she did!!.,...
😂😂😂
So again thank you so much!!!.......Ted&Janet
__________________
triker7 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
generator

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:06 PM.