Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2011, 06:14 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: South Louisiana
Posts: 125
Angry Troubled Crusader 320RLT

Here we go again. On a trip with my Crusader open it up to set up and what do I find??? My sound bar falling out again and on my rocker saw dust, no telling where that came from. Got the vacuum out and no power on my ground fault plugs. Checked the GFI in the bathroom, it was ok. Hit the test on the GFI and it tripped, but now won't reset... Any idears Factory Guys. What a way to start a 10 day trip. Guess I'll call Prime Time and do with out till Monday
__________________

__________________
southernsky is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2011, 07:49 PM   #2
Senior Member
 
grhodes50's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Eastern Oklahoma, USA
Posts: 2,613
Man oh man southernsky! Everytime you turn around, uh?

Okay I'm not much on electrical stuff so the only thing I know to tell you is to check all the breakers, even the campgrounds. You should also have a breaker in your camper dedicated to the GFI curcuit. This may not solve your problem but at least it will eliminate a few places to look.
I don't really think this will be the solution to your problem either, but you might also check the inline fuse close to the battery. I believe it's a 30 amp.

Is the sound bar mounted in wood framing and falling out because the screws are stripped? If so, stuff the holes with a few toothpicks along with some caulk or glue and it will hold. I've done this fix for years and it's never failed me.

Sawdust found in new units isn't uncommon at all. Some are worse than others.

Hope this helps you.
__________________

__________________

Gary & Trish
"PT Crew Member Since 11/2010"
2017 Prime Time Crusader 315RST TE 6.0 : 2007 Flagstaff 206ST MAC Series
2012 F-250 Lariat : FX4 : CC : SB : 6.7L Diesel : 3/55 Gears

2017 Nights Camped - 4
grhodes50 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2011, 09:52 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Manitoba
Posts: 1,283
I tested one of my GFIs and it refused to reset just like yours.
At first I thought they were using cheap Chinese GFIs, but when I went to the nearest hardware store, they stocked the exact same one! But I have never had a problem with the ones in my house, so I have no idea what is going on.
Anyway, if a GFI refuses to reset, it needs to be replaced.
__________________
crocus is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2011, 08:54 AM   #4
Senior Member
 
M109Rrider's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Chesapeake, Va
Posts: 883
Make sure your rocker wasn't rubbing the trim while traveling.
__________________

Jason and Billie
2005 Dodge Ram 2500, 4X4, QC/SB 5.9L Cummins
15k non-sliding Hidden Hitch (they lied, it's not hidden at all)
2011 Prime Time Crusader 320RLT
"PT Crew Member Since 11/2010"
M109Rrider is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2011, 10:20 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: South Louisiana
Posts: 125
Here's one for you grhodes50. The electrial problem was with the shore power. Checked all breakers in trailer, and with the 50amp shore power and all seemed ok. Started to loose battery power and lights, got me thinking more on the situation. Pulled out my 30 amp adapter and plugged into 30 amp and all was ok. It seems one phase of the 50 amp was bad.
The rest of the trip went uneventful with the trailer. Had a real good time in the Smokies, saw lots of color and even got to see snow.
Hopefully all the bugs are gone and will have trouble free trips in the future...
Oh by the way, the tech assistance with Coach Net sucked...They really didn't know what they were talking about and was no help. They told me to bring it back to the dealer Monday....Yeah right...600 mls away and the start of our trip.
__________________
southernsky is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2011, 12:24 PM   #6
Senior Member
 
grhodes50's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Eastern Oklahoma, USA
Posts: 2,613
Glad everything worked out for you.

Do you have any pics of the Smokies you could share? I bet it was nice with the leaves turning. They're just starting to turn here in central Okla.
__________________

__________________

Gary & Trish
"PT Crew Member Since 11/2010"
2017 Prime Time Crusader 315RST TE 6.0 : 2007 Flagstaff 206ST MAC Series
2012 F-250 Lariat : FX4 : CC : SB : 6.7L Diesel : 3/55 Gears

2017 Nights Camped - 4
grhodes50 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:28 AM.