Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2015, 12:28 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 7
2015 Coachmen Clipper 17FQ

Our new Clipper battery won't charge. Even after charging it at home for several days. None of the fuses are blown. The battery has water. We even had the dealer replace the battery. Same issue. What could be going on?!
__________________

__________________
Daniels is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 12:51 AM   #2
Moderators' Assistant
 
bikendan's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Camano Island, Washington
Posts: 13,269
Do the 12v items work, without being plugged into shore power?
__________________

__________________
Dan-Retired Firefighter/EMT
Shawn-Musician/Entrepreneur/Wine Expert
and Zoe the Wonder Dog(R.I.P.)
2016 PrimeTime TracerAIR 255, pushing a 2014 Ford F150 4x4 3.5 Ecoboost w/Max Tow Package
Equalizer WDH and Prodigy BC
bikendan is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 10:07 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 7
No, unfortunately, nothing has power.
__________________
Daniels is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 10:29 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Richmond, KY
Posts: 205
2015 should still be under warranty if bought new. Make the dealer fix it.
__________________
whitmw is online now   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 11:41 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 19
Look under the trailer front drivers side corner. There is a fuse in the harness wiring there .
__________________
KenW is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2015, 07:35 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 19
Here is a picture of where I am describing. The fuse is from the battery to the charger. It was tucked up behind the wiring and since it was not in the booklets that came with the trailer took awhile to find.

__________________
KenW is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 11:11 AM   #7
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 7
Thanks, KenW. I will take a look!
__________________
Daniels is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2015, 12:17 AM   #8
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 7
Ken! It worked! Thank you so much!!! It was the fuse on the wiring harness.
__________________

__________________
Daniels is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
coachmen

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:22 PM.