Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-30-2015, 10:06 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 4
351-THSS 2012 - E1 Tstat

New owner here and have the Tstat flashing a E1 code. I had all breakers off and battery went dead a couple weeks ago before I checked on it. After plugging back in for a few days I have hauled it for 2 days to Kansas and plugged it up at a camp site and the heat came on for 10 min and then kicked off flashing E1. Need some help or guidance. I have it level, turned breakers on and off, completely unhooked all power to battery, hooked electrical harness back to truck.
__________________

__________________
JStricklandNCSU is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2015, 10:07 PM   #2
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
What thermostat?
Iirc it's a loss of communication between ccc2 and unit.
__________________

__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2015, 10:08 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 4
Dometic
__________________
JStricklandNCSU is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2015, 10:09 PM   #4
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
Loss of communication
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2015, 10:10 PM   #5
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
https://www.google.com/url?sa=t&sour...Wst6Tom3FX6lEA
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2015, 10:13 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 4
Any suggestions on what to check/do?
__________________
JStricklandNCSU is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2015, 10:18 PM   #7
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
A/C error code E1
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2015, 10:21 PM   #8
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
Dometic thermostat E1, furnace fan runs but no heat
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2015, 10:22 PM   #9
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
Help..Dometic E1 tstat error code
__________________

__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
2012

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:08 AM.