Thread Tools Display Modes
Old 07-17-2015, 03:05 PM   #1
Junior Member
Join Date: Dec 2014
Posts: 13
Send a message via ICQ to sular47
2011 forest river georgetown

My hot water heater will heat for a minute then nothing for hours, I have replace the Hi--Tstat switch twice. I have 120 volts to one side of the Hi switch now with a new switch. It will not reset to let the power go through. I jumper the switch and still no power to the element. The gas side will not work as well. The red ignition light never comes on....could the module be bad causing thid problem? This is a Suburban heater 4 years old!

sular47 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2015, 05:26 PM   #2
Junior Member
Join Date: Dec 2014
Posts: 13
Send a message via ICQ to sular47
fixed it ...valves were in the wrong position!!!
sular47 is offline   Reply With Quote

2011, forest river, georgetown

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:28 AM.