Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-19-2018, 08:22 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 10
freshwater tank probes malfunctioning?

My first fill up of my new to me 2013 28 ft Wolf Pack with 100 gallon water tank, after 2 weeks of using moderate amounts of water the tank is still reading full. I crawled under the rig and can clearly see it's now at half full. Is this a problem with the sensor probes? I can see them on the outside of the tank. They look clean and simple enough. Anyone deal with this before and know a simple fix?
__________________

RZerr is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2018, 12:10 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: Aurora
Posts: 112
Are they all tight? After less than 1 season with our camper almost all of the probe connectors had loosened up on all of the tanks and gave weird readings. I tightened all of then and put some locktite on and they all work.
corocky1998 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
tank, water, water tank

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:56 AM.