Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-05-2016, 01:19 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 192
Galley tank not draining.

The pull cable for my galley tank pulls like it's not connected to anything until the last inch of travel. Nothing drains out then either. The camper is a 2014 Vengeance 39R12 5th wheel. Never had a problem with this in the almost two years we have had it. It almost feels like/sounds like the cable is loose right behind the water panel. Can I get to the back of the panel from the top side by removing the mattress and plywood? If it's not that, I know I'll have to be cutting out the plastic and insulation to get at the gate valve itself. At least I'm on concrete and in Florida !
Any advice would be appreciated !
Thanks


2014 Vengeance 39R12
2012 F-350 LB DRW Diesel
__________________

__________________
Ultraboy is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2016, 02:13 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 192
Update! I took a closer look at the panel, and found 6 screws holding on a carpeted side panel. Once that was removed, I was able to easily get to the back of the panel and see that the cable housing had pulled out of the handle. Shoved it back in with some super glue and re-crimped the connection. Works like a champ! Will eventually have to replace the cable, but for now it's good to go.


2014 Vengeance 39R12
2012 F-350 LB DRW Diesel
__________________
Ultraboy is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
drain, tank

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:19 AM.