Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-05-2015, 01:44 AM   #11
Tyler & Connie Foxx
 
FoxxLandArk's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Chicago
Posts: 48
We have an Atwood tankless HW heater, we had problems getting it to light, staying lit, and producing any hot water at all! Then we found out quite by accident that it was the gas regulator!!! The stove and furnace worked fine, but the water heater wouldn't work until the gas regulator got replaced by the gas company when we parked at the campgrounds for the season and they brought out a larger 120 pound tank. Now we have more hot water then you could ever ask for.
__________________

__________________
FoxxLandArk is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2015, 08:19 AM   #12
Senior Member
 
muddyrode's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: SE Iowa
Posts: 464
ok here is what we found first the ground wire for the red power light was off
the there was another wire to the flow sensor that was not making contact , got it to light and run but still no hot water or pressure in RV and if on running on the pump it would just rum and never shut of or build pressure with everything shut off that ended up being the freeze sensor thinking it was below 32 degrees so the thank would just circulate with in itself so we just upluged that now every thing seems to work fine well see this weekend
thanks to all
__________________

__________________
2016 SANDPIPER 35ROK
2013 Silverado Duramax 3500HD DRW LB

Stop worrying about the potholes in the road and enjoy the journey
muddyrode is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2015, 08:26 AM   #13
Senior Member
 
Oakman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Jefferson County, MO
Posts: 5,201
Thanks for coming back with an update. Here's hoping the rest of your season is trouble free.
__________________


Bob and Joyce
2013 CC Silverback 29RL
2010 Ford F250 XL Crew Cab 6.4 liter diesel
ATU Local 788
Oakman is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2015, 04:59 PM   #14
Senior Member
 
15berkxl's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Mishawaka
Posts: 576
Quote:
Originally Posted by Mmnsc View Post
Have ypu tried pressing the reset button. When you look into the water heater, on the left side towards the back is a little white round switchthat has a button on the front. Try pressing that. It should lite after you reset the high limit switch.



Sent from my iPhone using Forest River Forums

I had that problem first trip out. Ended jumping out high limit for remainder of trip leaving only low limit in play. Got tired having to go outside to reset every time using hot water. Worked fine after that.
__________________

__________________
Wayne
15berkxl is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
heater, light, tank, water, water heater

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:04 PM.