Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-13-2016, 07:46 PM   #21
Summer2Go
 
Summer2Go's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: NW New Jersey
Posts: 362
So my pump switch was in the wrong position, it is work fine now. Smell a little bit of anti- freeze I think. I'll run the water through the lines a bit. Could your pump be wrong too? I have this too small space in the storage compartment of my 183 Roo.


Sent from my iPad using Forest River Forums
__________________

__________________
Summer2Go is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
pump, water, water pump

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:51 PM.