Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2016, 04:08 PM   #1
sailors's Avatar
Join Date: Aug 2014
Posts: 41
water tank

We have had an issue with apparent air locks in our water system. No problems when attached to hose, but when using the water pump, we first noticed gauge wasn't showing full when tanks had been filled. We were able to fix this by blowing through a tube. Next we switched from hose to pump yesterday and no water even though gauge showed tanks half full. When we added more water, pump worked normally and totally drained the tank. We measured water to be sure it was drawing it all out. Problem seems to occur once tanks get to 1/3 level. Any ideas? We have a 2015 Crusader Model 294, which we have owned for a little over a year. We absolutely love it and have had no other issues, but this one is a real puzzle.

Thank you.
Arkansas camper
sailors is offline   Reply With Quote

tank, water, water tank

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:57 PM.