Thread Tools Display Modes
Old 11-24-2012, 06:09 PM   #1
Junior Member
Join Date: Aug 2012
Posts: 12
Winterizing a '13 Grey Wolf

I hope I didn't screw something up. Ok, drained the HW tank dry. Left the anode rod out. Found the HW by-pass valves. Turned all three so no more antifreeze in the HW tank. Before deciding to use the AF, I decided to "bleed" the water out of the water pump. Left it on til most of the water was out. Drained all tanks. Put 6 gal. of AF in Fresh water tank. Ran both sinks, shower, and toilet until pink came out. Water pump sounded like a freight train. Hoping this was because the AF is a different consistency? I feel like I am winterized, but might have screwed my water pump up. It is still pumping, just sounds different. Any advice????
briddell is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:49 PM.