Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-12-2015, 04:52 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
charging issues

I have been scanning through and have a technical question. I have a 2005 Forest River lexington Gts. Everything works great but the house batteries don't charge when the vehicle is running but do so when plugged in or when generator is running. I was trying to find a schematic to troubleshoot. Ant info would be welcome .Thanks Bill
__________________

__________________
BillWill is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2015, 12:12 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 333
Ex: Sierra or Silverado pickup
Under the hood the is a electrical power center fuse box

It sounds like the charge fuse which is either a 30 or 40 amp has not been installed.




Sent from my iPhone using Forest River Forums
__________________

__________________
mfMcFroggierPod is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2015, 12:13 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 333
Check your 7 pin connector at truck to see if 12 vdc is being supplied to the 12v pin.


Sent from my iPhone using Forest River Forums
__________________
mfMcFroggierPod is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2015, 06:57 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 138
I believe that this is a Class B MH --- not a trailer.
__________________
bruceatlam is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
charging

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:35 AM.