Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-20-2013, 09:34 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 20
Everything dead inside 12 Volt

Hello
2013 Berkshire 390RB nothing works inside on the 12 v system.The batteries are charged and plugged in ,the generator doesnt work also unless i use the aux switch,As soon as i let go of the aux battery switch it dies what is going on.
Its like the batteries are not even connected yet all connections are tight and clean.
Thanks
Greg
__________________

__________________
plootsa is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2013, 09:58 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: X
Posts: 2,781
Either the battery disconnect switch is turning it off (assuming you have one), or you've tripped an inline fuse/breaker. Those commonly looking this

Name:   image-504719925.jpg
Views: 79
Size:  12.4 KB
and are usually found within a couple of feet of the battery.
__________________

__________________
BarryD0706 is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2013, 12:21 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 20
Open 150 Amp Fuse

I just found the 150 amp mega fuse open I think when I jumpered my engine from the house battery too much current opened it.
Thanks Greg
__________________
plootsa is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
12 volt

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:46 PM.