Thread Tools Display Modes
Old 05-23-2012, 11:48 AM   #1
Junior Member
Join Date: May 2012
Posts: 1
fuse on pump blows

The fuse for our pump blows when we open or close the slide. Any idea what might be causing this?

biskupski is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2012, 12:11 PM   #2
Phat Phrog Stunt Team
TURBS's Avatar
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,205
Im guessing the wires are rubbing on the slide rails .

TURBS is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2012, 12:37 PM   #3
Senior Member
Join Date: Aug 2010
Posts: 855
Bad pump motor or a loose/coroded connection. Check and clean connections. If that does not work pull the motor out and have it tested.
donn is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:56 PM.