Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-31-2015, 10:03 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: May 2015
Location: Novi, MI USA
Posts: 228
Send a message via AIM to NoviBill
Generator - how to use - help

So I know how to prime and start the generator on my Lexington 255DS.
It starts and runs fine but no electricity to he coach. Am I missing a switch, I have looked around and can't figure it out..

Thanks,

Bill
__________________

__________________
=================================
Bill & Renee from Novi, Michigan
2006 Lexington 255DS
=================================
http://anunbalancedbalance.blogspot.com/
NoviBill is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2015, 07:06 AM   #2
Senior Member
 
rsscully's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 183
Did you check the breaker on the generator?

https://www.equinerv.com/node/2080
__________________

__________________
rsscully is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2015, 07:43 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: May 2015
Location: Novi, MI USA
Posts: 228
Send a message via AIM to NoviBill
Rsscully,

Thanks you. I will take a look tomorrow when I get out to my MH.
I looked for a breaker but did not see one. The photo (and pencil) help!

-Bill
__________________
=================================
Bill & Renee from Novi, Michigan
2006 Lexington 255DS
=================================
http://anunbalancedbalance.blogspot.com/
NoviBill is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 11:18 PM   #4
Senior Member
 
gmann55's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 265
Some times you have to hold the start button an extra 2 or 3 seconds after it starts for it to generate electricity!
__________________
gmann55 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2015, 11:31 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 2
Sometimes when I switch from shore power to genny it takes a while to convert over for some reason
__________________
bennydog is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2015, 09:37 PM   #6
Senior Member
 
Join Date: May 2015
Location: Novi, MI USA
Posts: 228
Send a message via AIM to NoviBill
Quote:
Originally Posted by rsscully View Post
Did you check the breaker on the generator?
Thanks! That was exactly it. The AC runs well on the generator!
__________________

__________________
=================================
Bill & Renee from Novi, Michigan
2006 Lexington 255DS
=================================
http://anunbalancedbalance.blogspot.com/
NoviBill is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
generator

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:04 PM.