Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-06-2014, 06:22 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Crawfordville, Florida
Posts: 588
Generator problem

I have a Sunseeker 3100, my generac 4700 starts great runs great as long as I'm not moving. When I start to drive and the gen has a load( my a/c and fridge) a/c on low I will drive 10 min or less,the gen shuts down. I have run it without moving for 2 hours. Gen has new plug,fuel filter,air filter and is full of oil. Any ideas would be wonderful.
__________________

__________________
Jerry. Vietnam vet.
Retired
jgahlhoff is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2014, 07:29 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 113
I had a similar problem with a road trek and no one could figure it out. After replacing the generator and air conditioner it turned out to be the fuel line in the fuel tank that runs to the generator had a hole in it. Have them pull the tank and check the line.
__________________
Pacostaco is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
generator

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:54 PM.