Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-10-2016, 11:30 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: IL
Posts: 7
Inside lights

We have a 2016 Silverback 29 RE. The inside house lights do not work or the basement lights, when on the battery only. There does not seem to be any power to the 12v side of the fuse box. When plugged into shore power everything works fine. I found a 30A fuse from positive post on battery under the front basement door, it was not blown. It does run to a small box (relay?) on the wall. Is there another main 12v fuse that would supply the 12v side of the fuse panel somewhere?
__________________

__________________
shadetree is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2016, 11:32 AM   #2
Senior Member
 
SeaDog's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Idaho
Posts: 1,752
I don't know your model of rig but could it be that your battery disconnect (if you have one) may be in the disconnected position
__________________

__________________
Retired Navy
Jake my sidekick (yellow Lab)
2006 F350 6.0
2016 Flagstaff 26 FKWS
AF&AM of Idaho
SeaDog is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2016, 11:37 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: IL
Posts: 7
Checked Battery switch, it is on. Cedar Creek Silverback.
__________________
shadetree is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2016, 01:36 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Mountain Foothills of Southern Alberta
Posts: 543
Does the "relay" look something like this?



If it does, it is a circuit breaker. Look for a small button on it, push to reset.
__________________

2007 Surveyor SV230
- 200 Watts Solar/MPPT Controller - 230 AH Battery Bank - 600 watt PSW Inverter - (2) 2000 watt Inverter Generators - LED Lighting - Boon Docking 99% of the time.
2009 F150 - 5.4 Litre - 6 speed - Tow Package
boondocking is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2016, 11:29 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: IL
Posts: 7
I'm not near it to take a picture, but it isn't a circuit breaker. It has one 10ga wire with a 30 amp fuse going to it, and 3 smaller wires coming out of it. It probably doesn't have anything to do with my problem, lol. That was the biggest wire coming off of the positive bus bar coming from the battery. I just thought it might be the problem because of that. Thanks!
__________________
shadetree is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
light

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:45 AM.