Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2015, 07:52 AM   #1
Senior Member
Dave53's Avatar
Join Date: Feb 2015
Posts: 104
On Board Battery

My battery is showing 12.7 volt on my voltmeter but it will not run my front jacks. Plugged into the truck they work or hooked up to electric they also worked. The battery I from 2007 and trickle charged all winter.
Any thoughts?

2016 Vibe Extreme Lite 221 RBS
2013 Silverado 2500 HD Duramax
Dave53 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2015, 09:58 PM   #2
Senior Member
Join Date: Nov 2014
Posts: 345
The battery is 8 yrs old? If so time for a new battery. I always run jacks on shore power or with engine or generator running.
AbdRahim is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:00 PM.