Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-25-2012, 01:16 PM   #11
Site Team - Lou
 
Herk7769's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: South Eastern PA
Posts: 21,169
Quote:
Originally Posted by RickV View Post
OK so it finally stopped raining for a while. I go out and install new assembly. I hook up the pigtail to the truck and I have this happening, turn signal works without headlights on, with the headlights on the turn signal bulb stays on like as if I was stepping on the brake. Any suggestions?
Bad ground?
Wrong wires connected to filements?
__________________

__________________

Lou and Laura with Bella - German Short Hair Pointer
2008 GMC Sierra 2500HD Crewcab SB Allison Duramax
2010 Flagstaff 8526RLWS - Superglide 3300
HAM CALLSIGN - KC3FFW
Herk7769 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 02:35 PM   #12
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Fort White, Fl
Posts: 547
I have been kinda busy and hadn't had a chance to address this problem until yesterday. I checked the voltages at the Truck all were good, plugged in pigtail in and now turn signal/brake light on left not working at all. I checked the voltages at the pigtail and all are 13+ volts except for the left turn/brake/running which is at 4.6 volts. I was using the battery pin and then read the voltage at every other pin. I am thinking of running new wires but, does anyone know if they are ran through the walls or are under the bib or whatever it is called? I have a 2006 Rockwood 8280SS.
__________________

__________________
RickV is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 02:58 PM   #13
Site Team - Lou
 
Herk7769's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: South Eastern PA
Posts: 21,169
My sockets are corroded and the bulbs can't be removed.
I bought complete new tail lights. They are very cheap.
__________________

Lou and Laura with Bella - German Short Hair Pointer
2008 GMC Sierra 2500HD Crewcab SB Allison Duramax
2010 Flagstaff 8526RLWS - Superglide 3300
HAM CALLSIGN - KC3FFW
Herk7769 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2012, 03:05 PM   #14
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Fort White, Fl
Posts: 547
Yeah I had the same problem and replaced the whole assemblies but still having same problem. Just trying to find out where the wiring harness runs.
__________________
RickV is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2012, 04:59 PM   #15
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Fort White, Fl
Posts: 547
OK got a lot resolved today. Had the thing hooked up kinda wrong. FR uses a red wire for the left turn/brake signal. The replacement socket setup has green, black and white. I had hooked the green to green and PO had spliced a black wire to the red wire so I hooked up black to black. This was wrong the green wire on the socket is the turn signal and the black is the running light. So after changing those around the running light was normal. Still had a problem with the turn signal not working. I checked voltages at the truck connector and they where working properly so I used a jumper wire at the trailer plug and jumped from the battery post to the turn signal post and it lit like it was supposed to. So I assumed that the trailer plug was the culprit, it is probably the original one. I picked one up the this afternoon and will install it tomorrow morning when it is cooler out. Hopefully that should do the trick. BTW the wiring harness does run under the camper and not through the walls but, I didn't have to mess with it but at least now I know where it is.
__________________

__________________
RickV is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
led pad

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:50 AM.