Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-04-2018, 08:07 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 5
Fireplace

Hello all

We recently purchased a 09 Cardinal 3625 lx. First and foremost wow....what a rig. Everything works perfectly and the luxury is beyond anything we have experienced in our 10 plus yrs of Irving

Everything works except the fire place. Flames work fine lighting works fine...heat kicks on but cuts out after less then a minute T stat seems to be in working order. I have read a lot of trouble shooting and forums etc. So when I take it apart yep I will blow the dust out etc. Does anyone have anything beyond the usual internet stuff including the manufacturer trouble shooting guide.

It's a Dimplex bf8000st

Thank you
__________________

dcolburn17 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2018, 08:17 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 122
Try keeping it on low heat setting until it warms up then put it on hi.
__________________

Nascon is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2018, 02:31 AM   #3
Member
 
Pipcoo15's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Boxford, MA.
Posts: 97
Quote:
Originally Posted by Nascon View Post
Try keeping it on low heat setting until it warms up then put it on hi.

They are cheaply made. I replaced mine under warranty .
Pipcoo15 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:26 AM.


×