Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2011, 01:42 PM   #1
Junior Member
 
Gary0848's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Austin,TX
Posts: 14
Send a message via AIM to Gary0848
GFI proublem!

Hi fellow RV'ers! I have a Cardinal 3602bH 2010. Ever since I have had it the GFIs have to be reset often. There are 3 in all and the is no logical reason to kick out. Often nothing is being used. Is it just crapy units or what are your thoughts?
__________________

__________________
Gary0848 is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2011, 01:46 PM   #2
Senior Member
 
DAISY BOYKIN's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: SUNSHINE STATE
Posts: 1,623
Send a message via Skype™ to DAISY BOYKIN
I had the same problem !

You may have one or more bad GFI's, that was my problem. One bad GFI out of three.


Good Luck
__________________

__________________
Sid, Lois & HRH MISSY Terrible 2s SHIH TZU
2011 ROCKWOOD 8285 WS
2014 F-250 KING RANCH PS/SD/6R140/BFT
TST Truck System Technologies TM-507SE
DAYS CAMPED 2017 66 DAYS
DAISY BOYKIN is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2011, 01:47 PM   #3
Lottery Non-Winner
 
Ovair's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 437
I'd remove each one and check behind them to make sure all connections are tight.
__________________

2011 Georgetown 337
2009 HD FLHTCU
2007 HD FXSTC
Ovair is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2011, 01:51 PM   #4
Junior Member
 
Gary0848's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Austin,TX
Posts: 14
Send a message via AIM to Gary0848
Quote:
Originally Posted by Ovair
I'd remove each one and check behind them to make sure all connections are tight.
I will give that a try first. Thanks for the feedback.
__________________
Gary0848 is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2011, 02:28 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 855
You might also want to check to be sure there is only one GFCI per circuit. Any more than that and you will guaranteed have problems.
__________________
donn is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2011, 11:47 AM   #6
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: La Crescenta, CA
Posts: 174
Gary,

I have a 2010 3625 and the dealer replaced all 3. He said FR had some bad switches and told them to change any and all.
__________________
Big bird is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2011, 05:14 PM   #7
Junior Member
 
Gary0848's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Austin,TX
Posts: 14
Send a message via AIM to Gary0848
Quote:
Originally Posted by Big bird
Gary,

I have a 2010 3625 and the dealer replaced all 3. He said FR had some bad switches and told them to change any and all.
Big Bird,

Thanks for.the reply. I will just replace them as.they are fairly cheap.
__________________

__________________
Gary0848 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:44 PM.