Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2017, 10:36 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 14
2016 Phoenix 33ck running lights not working

Where is the fuse for the running lights located? Brake and turn light work..
__________________

EC Cottage is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2017, 06:42 PM   #2
Member
 
cphubert's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 68
look for a short or open wire off your trailer pigtail.
__________________

cphubert is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2017, 10:42 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: outside Dallas TX
Posts: 21
I agree with cphubert on cause. My pigtail from bumper connector to the in bed connector will occasionally come loose. I know this doesn’t answer you question of where are the fuses. I will have to look at my 33CK this evening.
Ifightfire is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2017, 12:26 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Regina, SK
Posts: 25
Sorry, this is a waaaay late reply and likely already fixed but the fuse for the running lights is on your tow vehicle, not the trailer.
warno is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
light

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:39 PM.


×