Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-01-2012, 11:06 AM   #1
MC9
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 194
Soundbar

Finally found a flaw in my 2013 Cedar Creek 34RLSA. The tv wouldn't play through the sound bar. Sure nuff the tv audio out to the soundbar wasn't hooked up properly. Worked on the radio fine. I guess I have a little problem with an all amish crew working on electronics?
__________________

__________________
MC9 is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2012, 11:29 AM   #2
Senior Member
 
rattleNsmoke's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Western Connecticut
Posts: 1,571
Keep looking, you'll find a few more. It takes time.
__________________

__________________
2010 Cedar Creek 5th Wheel 34SATS "The Beast"
2006 Ford F350 Lariat 6.0L Diesel
2003 Harley Heritage Softail "Hogzilla"
1986 Marriage to "Wifey" (patience of a saint)
rattleNsmoke is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2012, 11:36 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Mass
Posts: 532
Same issue

we had the same issue - the wires were on the wrong outputs on the TV. Took a little bit of work to figure out the plugs using the manuals and hands behind the tv.

Works great now.
__________________
Walter & Donna
2011 CC LB RAM 3500 CTD 6.7L DRW
2013 Cedar Creek 38FL
2017 Days Planned: 135

38FLCamper is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:38 PM.