Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-29-2016, 07:52 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 24
Need advice getting my rear/side camera working

I have a 2016 Coachmen Mirada. 35LS. My rear/side cameras stopped working and appears to not getting any power. I suspect a blown fuse somewhere. My dealer service supervisor says he has left messages with the factory contact person and has received no return phone calls. Any ideas on how to troubleshoot this issue, or can someone provide a phone number for a factory person. I am concerned, based upon my results so far, that if I drop my rig off at the dealers it will just sit. Thanks.
__________________

__________________
Bdogdt47 is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2016, 09:39 PM   #2
Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 59
If you have the RVS camera system there is a fuse off the multiplexer. It's usually buried in the dash somewhere. There may also be a fuse under the dashboard on the drivers side outside wall.
__________________
Schwartzworld is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:24 AM.