Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-06-2019, 03:38 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 8
First post/Question(s)...

Hi everyone, my first post.


I bought a '15 28DS new in June of '16.


We've done 97 nights in it so far, and just under 10k for mileage. No problems at all with it - I've been recently delving back into the forum here to bone up on my overall knowledge of the various things people are doing/customizing and fixing. So far I've been able to handle everything myself - and at the end of this summer I'm going to attempt to adjust the bedroom Accu-Slide I think - just needs a slight bit of tweaking. I'll be posting more often with some questions I have, but I wanted to start with this one...

So the TV antenna stopped working about a year ago (the power switch on the KingJack roof fixture no longer lights up). Anyone have any info/recommendations/wiring diagrams/etc...? I rarely use it, but it just bugs me, and if it's something I can do (pretty handy, good with electric/electronics) I'm all for it.

Jeff
__________________

jeffmcfarlin is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2019, 04:00 PM   #2
clr
Senior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Sherman Illinois
Posts: 923
I would start by removing the panel with the light. There should be a power spade with 12 volts power for the unit. Make sure it is connected and that there is 12vdc on the wire. If no power, look for a blown fuse. If connected and there is 12vdc then the ground path must be corroded or bad.
__________________

__________________
Chuck & Sandra
Engineer/Teacher
2010 F350 CC 6.4
2015 Prime Time Sanibel 3601
clr is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2019, 07:58 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 8
Volt-meter at home, darnit (on the road at the moment). Wiring looks clean, followed the grey/white down past the fridge, and then I lose it into a wiring loom behind the furnace. Nothing obvious near the house-batteries. I'll dig further when I get the rig back home. Thanks for getting me started.


Jeff



Quote:
Originally Posted by clr View Post
I would start by removing the panel with the light. There should be a power spade with 12 volts power for the unit. Make sure it is connected and that there is 12vdc on the wire. If no power, look for a blown fuse. If connected and there is 12vdc then the ground path must be corroded or bad.
jeffmcfarlin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:25 AM.