Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-18-2017, 02:16 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 131
Tv and plug in bathroom and under tv cabinet not working

Tried to click in gfi....no luck and just replaced it.Breaker ok,is there another fuse,etc that I am missing?
__________________

lazbo is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2017, 02:33 PM   #2
Senior Member
 
dea49's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 450
It could be a loose connection at one of the receptacles before the TV and bathroom. Manufacturers will use the back of one receptacle as a junctions to the next and sometimes a wire may come loose. You might want to check the working one previous to those receptacles for a loose wire.
__________________

__________________
2007 Rockwood UltraLite 2603
2006 F350 Lariat Crew Cab Super Duty 6.0 diesel 4X4
dea49 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2017, 02:52 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 131
The gfi clicked in and is working now...makes me think it might be a loose wire
lazbo is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2017, 03:06 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 225
always travel with a spare gfi
Combatcoal is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2017, 03:41 PM   #5
Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 69
All my GFCI outlets weren't working the other day. I tried hitting the reset on the plug and they didn't work. Checked the breaker and it wasn't tripped. They started working after I turned the breaker off and back on so who knows.
ronj82 is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2017, 09:23 PM   #6
Senior Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 131
Quote:
Originally Posted by dea49 View Post
It could be a loose connection at one of the receptacles before the TV and bathroom. Manufacturers will use the back of one receptacle as a junctions to the next and sometimes a wire may come loose. You might want to check the working one previous to those receptacles for a loose wire.


I did check the one under the bed and behind the bedroom tv and found that two wires were completely coming out of the bayonet type holder...so went to Lowes and bought another plug that I screwed the wise to instead of the cheap plug...fixed my problem as you said check for a loose wire...with all the jumping around the motorhome gets no wonder they were coming out...thanks for getting me to look there
lazbo is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2017, 03:31 PM   #7
Senior Member
 
dea49's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 450
No problem. Glad I could help.
__________________

__________________
2007 Rockwood UltraLite 2603
2006 F350 Lariat Crew Cab Super Duty 6.0 diesel 4X4
dea49 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
roo

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:38 PM.