Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-25-2016, 11:00 AM   #1
Member
 
ablarson's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 75
Rear AC unit.

It doesn't appear that my rear AC unit temp sensor is working. I can turn it all the way up to 80 degrees and the AC is still on. Is it somehow linked to the front unit or is there anything I could be overlooking. Got froze out last night.


Newbie
2 RV Trips to date
19 States
2016 Dynamax Force HD
__________________

__________________
ablarson is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2016, 12:20 PM   #2
GM
 
bclemens's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Elkhart, IN
Posts: 7,098
You sure its the A/C and not just the fan? If the fan is on low, medium or high instead of auto it will just run all the time.
__________________

__________________
PLEASE do not send questions via Private Message. Post questions in the forum as a new thread so that other users can benefit from the answers. Use Private Messages for sensitive information only. Our owners manuals are available online and via iPhone/Android Apps. http://www.dynamaxcorp.com/OnlineManual.aspx
bclemens is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2016, 10:41 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 165
I have not had any heat pump or cooling or temperature related issues in mine. Hope I never have any of these issues.


Mike
2016 Force HD
__________________
Mike
2016 Force HD 36
BLK-9 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:16 AM.