Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2014, 10:58 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jul 2014
Posts: 11
Salem Hemisphere 246 landing gear motor not running

New owner - raised landing gear to unhitch the trailer but now the motor has stopped working. Checked 15 amp fuse in battery compartment locker which is okay. Does anyone know if there is another fuse or have any suggestions to fix this please? Many thanks.
valb76 is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:11 AM.