Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-15-2016, 04:37 PM   #1
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Chattanooga
Posts: 64
371REBH TV Cable and Satellite never works

We don't actually watch much tv other than through streaming video or for CDs. Still, occasionally we would like to pick up some channels. I have never yet once been able to either
a. Get any challenels with the regular antenna or
B. Get any channels using the cable connection. I only recently tried using a cable connection. It looks to me like there are two coaxile cables available from the mess of cables leading into the TV. One is already hooked up to the only coaxil input. I assume that's the antenna. The other is hanging loose. I've tried disconnecting the one I think is from the antenna and connecting the loose one, but that didn't do any good.

Our TV by the way is a HiSense Roku and the manual is of no help in this matter.

Thoughts? Suggestions?
__________________

__________________
OnSabbatical is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2016, 06:59 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 138
I had to change cables around as well. And the connection up front for Sat/cbl is labeled wrong.
__________________

__________________
Mikele is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2016, 12:00 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Florida
Posts: 29
I also have a 2017 371rebh and TV is a challenge there are two things to know. 1st if you want cable you have to push a button on one of the cable faceplate in your right
I think they hide it as a joke as mine in above the TV in the main bedroom and can only be seen from the end. If green light on its looking for TV signal if not the Cable will work. That's step one. Then you have to go to each TV and menu and scan for channels. Once that is done you are good to go.
__________________
Alpha Wolf is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2016, 09:49 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 8
I was at a park that offered free cable so I ran to hardware store n bought a length of coaxial cable, connected cable to rv & park connection. Got nothing but always got some channels with the rv antenna. Spoke with the local park help & he said look for a button/switch at or near TV to switch to cable. Found a tiny button behind TV # 2 in master & that did it. Then just selected cable on remote. Hope this helps.
__________________
Prophead is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2016, 09:37 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Tyler, Texas
Posts: 11
You must turn the switch off like everyone I saying in the main bedroom. I know on ours when hooking up the satellite to the rear tv you need to use the main tv input and not the rear tv input.
__________________
Ken Hall
Tyler, Texas
2016 Sandpiper 371 rebh
2012 Ram 3500 SRW
Ken91720 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:27 PM.