Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-21-2015, 10:48 AM   #1
Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 47
Front cap LED strip(s)

M
Last night I cut my front cap LEDs on (strip each side of the pin box) and they were very dim. They seemed to change intensity ever so slightly just sitting there but never came close to full power. I cut them on/off multiple times, no change, none expected at the time.

So, I picked up my volt meter and checked over the entire 2015 Sandpiper 371 REBHs electrical system from source through each beaker and to point of use... I found no issue..

This morning I cut the lights on and they were fine..........

Any experience? Are they going bad already, they have been on less than 20 minutes total.....

Thanks again everyone.
__________________

__________________
jsalty is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2015, 02:14 PM   #2
Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 47
So, I took the meter to the switch today.
12.5v DC in and 7.4v DC out... Guess I found the issue..

The switch installed is a 10A 120VAC rocker switch two terminals a hot in and a load out...

Any reason a standard 12v DC rocker would no work as a replacement?
__________________

__________________
jsalty is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2015, 05:29 PM   #3
Left Coast
 
Join Date: Dec 2014
Location: vancouver,washington
Posts: 15,649
Send a message via Yahoo to bob caldwell
Should work fine
__________________
bob caldwell is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2015, 08:25 PM   #4
Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 47
I think so too..
Working fine now, must be a ghost.
Picking up a rocker switch tomorrow to have for replacement as I am sure it will fail.

Think it is worth a dealer call to document issue?
__________________
jsalty is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2015, 08:34 PM   #5
Left Coast
 
Join Date: Dec 2014
Location: vancouver,washington
Posts: 15,649
Send a message via Yahoo to bob caldwell
NO.....minor thing. Could the switch have moisture in it due to not being used much or often? Murfey's Law?
__________________
bob caldwell is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2015, 08:47 PM   #6
Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 47
It's possible there was moisture in the switch. Time will tell.
Thanks again.
__________________

__________________
jsalty is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
led

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:43 PM.