Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-06-2016, 09:58 PM   #21
Junior Member
 
rvpartime's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: North Carolina
Posts: 22
I don't remember for sure but I think when connected to shore power, the invertor light would come on. When running on just batteries, the light wouldn't come on nor the refrig would work.
When we had walk through, the camper was connected to shore power.
__________________

__________________
rvpartime is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2016, 12:09 AM   #22
Senior Member
 
Tom48's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Ontario, California
Posts: 1,005
Quote:
Originally Posted by kasedian View Post
Attachment 101188

Ok. I I switched off the shore power. The lights work. The refrigerator stayed on. The only things that didn't come on, were the television and the ceiling fan. I checked voltage on the two cables in the pic, and had 12v dc across the two. So I'm guessing that it does not hook up to the batteries.


377FLIK
I thought you had said Converter +- but the picture says INVERTER so I would suspect between the marking and large wire gauge that it is a hook up point to install an optional INVERTER perhaps for folks who would order with a Residential Frig
__________________

__________________
Tom48 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2016, 04:50 PM   #23
Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 38
A few questions about my new 377FLIK

Ok. I hooked up the cables to the batteries. Can't really tell if it made a difference or not. I have two batteries that are paralleled together. I have a set of cables labeled "battery pos" & "battery neg" that were already hooked to the batteries. I hooked up the cables labeled "inverter pos" & " inverter neg" to the batteries as well. Everything works just the same as it did before. I turned off shore power. The inverter is still on. The 120v refrigerator is still on too. Just as it was, before I hooked up the cables. I'm still stumped on what they feed, or where they feed from. Can any of you guys look at your FLIK, and see if you have these cables in your battery compartment? Wumba? rvpartime?

Thanks.


377FLIK
__________________
kasedian is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2016, 05:18 PM   #24
Junior Member
 
rvpartime's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: North Carolina
Posts: 22
As I have posted, they are in mine but had to be connected before invertor would work. I will be following post to see outcome. Enjoy your 377 FLIK./
__________________

__________________
rvpartime is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:10 PM.