Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-14-2012, 07:20 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 100
No water pressure at shower

I have a new 365saq and i don't get any water pressure at the shower. It has pressure when you first turn it on but dies down to where it doesn't even hit you with in about 15 to 30 seconds you can push the shut of button on shower head and leave it shut for about 10 sec turn it back on and have pressure for about another 15 sec. It would seem like i have a leak but i don't think thats the case because with city water hooked up i would have seen water by now. Also when you use hot water you can hear a humming noise from where hot water heater is . It acts like i have air in the lines but it should have bled itself by now.
__________________

__________________
inspectorgf is online now   Reply With Quote
Old 04-14-2012, 07:34 AM   #2
Senior Member
 
davidjb's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Mass.
Posts: 151
really sounds like a kinked line that builds up when shut then dies down when opened, maybe restriction is by your water heater.
__________________

__________________
davidjb is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2012, 08:06 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 100
I started to think it was a restriction in water heater but i have good hot water flow everywhere else. A kinked line makes sense but whats weird is i took the shower head off and turned the water on and i would get a strong flow of water and then it would die down then i would get a sudden blast of strong flowing water kind of like air coming through the line but it wasn't air.
__________________
inspectorgf is online now   Reply With Quote
Old 04-14-2012, 08:09 AM   #4
Senior Member
 
davidjb's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Mass.
Posts: 151
maybe some foreign object in line itself.
__________________
davidjb is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2012, 08:24 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 100
Well luckily i have an appointment at dealership on monday to get something else checked so i will have them look at this while its there. I was just curious to see if anyone else had run an to a problem like this. I will post what they find.
__________________
inspectorgf is online now   Reply With Quote
Old 04-16-2012, 09:05 AM   #6
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 100
Ok I started fooling around with the water system and decided to take the water filter out and the water pressure was ok after that so I must have a bad filter but I just replaced it a few weeks ago.
__________________
inspectorgf is online now   Reply With Quote
Old 04-16-2012, 09:37 AM   #7
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
Use a course micron filter.
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2012, 07:38 PM   #8
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
Ours had sawdust in the lines pretty common problem.
__________________

__________________
tfedd is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:07 PM.