Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2012, 03:36 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 20
Temp setting for front AC

Have a 31TS Wildcat and love it!!! I had a air conditioner put in the bedroom. Is there a way to have a thermostat installed so it doesn't run all the time?
__________________

__________________
mike6065 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2012, 03:38 PM   #2
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
How do you turn it on and off?
__________________

__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2012, 03:45 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 20
It is a duo therm. I have to manually set the temp and turn it on / off.
__________________
mike6065 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2012, 03:48 PM   #4
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
From where is what I'm asking?
Right on the unit?
Pics?
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2012, 03:49 PM   #5
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
By the way welcome to the forum!
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2012, 03:57 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 20
Thanks, yes the controls are on the unit. I was wondering is it is possible to have a thermostat hard wired to it and placed on the wall.

Thanks for your answers and patience
__________________
mike6065 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2012, 04:00 PM   #7
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
I do not see why not.
Unless you can fish the wires down the wall you could purchase
a wireless unit.
Honeywell makes one!
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2012, 04:25 PM   #8
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
here >>>>>>http://yourhome.honeywell.com/home/A...xpand/collapse
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2012, 04:29 PM   #9
Phat Phrog Stunt Team
 
TURBS's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Iowa
Posts: 34,337
They even make one you can set by your phone via wifi and an app considering theres a wifi signal close to your camper !
you can change the temp setting from a/c to heat or vice a versa and temp up or down if your away from your unit and want to warm it up or cool it down .
http://www.ebay.com/itm/FILTRETE-3M5...#ht_687wt_1025
oh technology has come along way !
__________________
TURBS is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2012, 04:48 PM   #10
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 20
Thanks for the suggestions. I"ll definitely look into those.
__________________

__________________
mike6065 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:11 AM.