Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2009, 10:27 PM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Need your help

Hello All,

I have a 2008 376SRVBS Wildwood Sport toyhauler. The problem that I am having is when I am plugged into the tow vehicle wiring harness or into an electric connection I have power on the trailer. What I mean by this is that if I touch any metal part, ie. jacks, frame, etc, I get a small shock. Im guessing that it is only 12V since it also happens when plugged into the tow vehicle. Has anyone else experianced this problem? Any ideas as to where the problem may be? Thanks for any help you may be able to provide.
mrkdc921 is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:55 PM.