Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2015, 12:06 PM   #1
Junior Member
 
NelsonD's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 3
1907

I just picked up my new mini lite 1907 yesterday. They took me through everything to show everything worked and what not. The stereo worked fine when I was there and when we got the camper home. Shortly after I had the stereo on the sound went out. Power was still on just no sound. I'm thinking the speakers were blown or there's a loose connection. I tried defaulting the system but no good.
__________________

__________________
NelsonD is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2015, 01:33 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Wisconsin
Posts: 9,512
Correct input selected, AM, FM, CD ?
__________________

__________________
Wiscampsin is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2015, 08:09 PM   #3
Newbie
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 67
1907

Ours in a 2104s did the same thing. It was due to moisture and general weather conditions. Once it warmed up and dried out some, they started working again. We had pushed every button we could think of trying to get sound.
__________________
How 'bout them Cowboys!
2015 Rockwood 2104S
2013 F150 4x4 EcoPuller
okiecowboy is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2015, 06:44 PM   #4
Junior Member
 
NelsonD's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 3
Yeah I tried everything. Thanks for the input. I turned the stereo on again the next day. Did same thing. So I hoping it's just the moisture like you said.


Sent from my iPhone using Forest River Forums
__________________
NelsonD is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2015, 08:37 PM   #5
Newbie
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 67
Nelson, did u ever get the speakers to work?
__________________
How 'bout them Cowboys!
2015 Rockwood 2104S
2013 F150 4x4 EcoPuller
okiecowboy is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2015, 01:01 PM   #6
Junior Member
 
NelsonD's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 3
I put the caper away for now. Busy right now with other things. Been raining a lot here in Minnesota Owatonna. I have the camper at a friends farm for now.


Sent from my iPhone using Forest River Forums
__________________

__________________
NelsonD is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:23 AM.