Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2009, 01:00 PM   #21
Senior Member
 
shineysideup's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: ONTARIO, CANADA
Posts: 367
Quote:
Originally Posted by shineysideup View Post
Is anyone else having problems with this thread? I can see people have replied but when I click on the title the new posts do not show... The last post I can see is my own!

what the heck?

shineysideup
problem seems to have fixed itself... I can see!
__________________

__________________
shineysideup is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2009, 07:29 PM   #22
Site Team
 
acadianbob's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: St. Paul, Minnesota
Posts: 2,919
Why not check out another 264 and see if the speaker placement is the same? I agree that it could be out of necessity rather than poor workmanship.
__________________

__________________
http://i421.photobucket.com/albums/pp297/acadianbob/IMG_2757.jpg
2012 F150 FX4 Ecoboost, 2016 Surveyor 274BHS
2003 Yamaha FJR1300, Demco Premiere Slider
1969 John Deere 1020, 1940 Ford 9N, 1948 Ford 8N
Jonsered 535, Can of WD-40, Duct Tape
Red Green coffee mugs
acadianbob is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2009, 09:20 PM   #23
Senior Member
 
grhodes50's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Eastern Oklahoma, USA
Posts: 2,613
shineysideup,

I was having problems. I posted a message and got the error page. I could not see my post.

Then I posted again and again and again.

I can see everything now as well, including all my extra posts. I guess it did fix itself.
__________________

Gary & Trish
"PT Crew Member Since 11/2010"
2017 Prime Time Crusader 315RST TE 6.0 : 2007 Flagstaff 206ST MAC Series
2012 F-250 Lariat : FX4 : CC : SB : 6.7L Diesel : 3/55 Gears

2017 Nights Camped - 4
grhodes50 is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2009, 09:52 PM   #24
Senior Member
 
shineysideup's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: ONTARIO, CANADA
Posts: 367
Quote:
Originally Posted by grhodes50 View Post
shineysideup,

I was having problems. I posted a message and got the error page. I could not see my post.

Then I posted again and again and again.

I can see everything now as well, including all my extra posts. I guess it did fix itself.
Isn't technology wonderful! Well, at least when it works!

cheers,

shineysideup
__________________
shineysideup is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2009, 10:33 PM   #25
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,552
The problem with your posts not showing up is probably due to our shaky server. It will be a while before we can fix it so just hang in there. The forum membership and activity has gotten quite large and it is taxing the current server.
__________________

Hokiehall is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2009, 10:49 PM   #26
Senior Member
 
grhodes50's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Eastern Oklahoma, USA
Posts: 2,613
Hokiehall,

Just keep up the good work. I think you guys do a great job with this site
__________________

__________________

Gary & Trish
"PT Crew Member Since 11/2010"
2017 Prime Time Crusader 315RST TE 6.0 : 2007 Flagstaff 206ST MAC Series
2012 F-250 Lariat : FX4 : CC : SB : 6.7L Diesel : 3/55 Gears

2017 Nights Camped - 4
grhodes50 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
surveyor

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:16 PM.