Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-27-2018, 07:06 PM   #1
Member
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 44
Rear and side cameras not working

All ...

I am a Forest River owner who has benefitted from this form more times than I can count. My dad owns a Thor Axis and had been unsuccessful in securing an answer to an issue about his rear and side cameras. They are leaving for their first trip; six weeks at the UT National Parks. The issue is his rear and side cameras quit working without notice. His radio is giving him “blue screens” stating “no signal”. Anyone have an idea what he should do. They leave Wednesday.
__________________

sgreats is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2018, 09:12 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 118
Rear and side cameras not working

First guess is power. Since more than one camera is offline maybe a power wiring or fuse issue.

Are the cameras wireless? If yes maybe they need to be paired again to the receiver.

If wired then maybe connector came loose from receiver.
__________________

sask is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2018, 08:32 PM   #3
Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 30
There is generally a camera switcher that all the cameras plug into. the switcher would be built into the dash. if its an ASA or Magnadyne the cameras may plug in directly into the radio.
Maingler is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Forest River, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:27 AM.


×