Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-11-2015, 09:35 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
12volt issue rock wood 233s

Hello

I'm having an issue with the 12volt system in my trailer. Just put a new battery in and still nothing no lights etc. Shore power everything works fine???
__________________

__________________
Billyb is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2015, 12:04 PM   #2
Senior Member
 
Evereddie's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Pfafftown NC
Posts: 2,070
Do you have a battery disconnect switch? It is usually a silver knob very near your electrical control panel. You pull it out to engage the battery. If that's OK, then you probably have a blown fuse or a tripped in line breaker which is usually wired in very near the battery.
__________________

__________________
There are 10 types of people in the world.
Those that know binary, and those that don't.
Evereddie is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2015, 12:11 PM   #3
Senior Member
 
Ford Idaho's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Idaho
Posts: 9,840
Have you seen this someplace?

If so you might try pressing the little black button.

__________________
2016 F350 6.7L LB CC Reese 28K 2014 Chaparral Lite 266sab
"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety." 2014 19 days camping 2015 17 days camping201620 days camping
Ford Idaho is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
233, 233s

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:07 PM.