Thread Tools Display Modes
Old 07-15-2013, 09:27 PM   #1
Junior Member
Heatherkess's Avatar
Join Date: Apr 2012
Posts: 3
Rockwood Roo Stereo/DVD player wont turn on

Worked a couple weeks ago, but now our stereo/DVD player will OT power on. Fuses are ok. Everything else seems to be working fine. Any ideas? Thanks!

Heatherkess is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2013, 09:34 PM   #2
Senior Member
Join Date: Mar 2008
Location: Jacksonville Florida
Posts: 1,263
What brand and model is it? What year? Concertone? Genesis? Please be a little more specific, andsomeone on here may be able to help....

/SIGPIC]'08 V-lite Flagstaff 30WRLS
'06 Ram 1500 QC hemi Reese dual cam sway control,
K&N series 77 intake, Hellwig helper spgs. LT tires,
Flowmaster "true duals", 380 h.p., Bilstein shocks
08flagvlite is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2013, 07:26 AM   #3
Senior Member
biken201's Avatar
Join Date: Aug 2011
Location: Arizona
Posts: 270
Our (first) Concertone stopped working within a few months of purchase. I contacted our dealer and FR sent us a replacement without question. The new radio/CD/DVD player has worked fine since.
11' Dodge Ram 3500 DRW 6.7 Cummins
12' Rockwood Roo 233S
Current: AZ
Wife: NY
Me: IL
3 Akitas (RIP D-Dog)
biken201 is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2013, 11:03 PM   #4
Junior Member
Heatherkess's Avatar
Join Date: Apr 2012
Posts: 3
It's a Concertone. The camper is a Rockwood Roo 21SS; 2010 I believe. Thanks!!
Heatherkess is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 04:42 PM   #5
Junior Member
Mr.W's Avatar
Join Date: Nov 2011
Posts: 20
Stereo not working

I had similar problem with my Roo 233s, check fuse below fridge. Mine was a 15 amp. Mine was next to bottom in column of fuses. Anyway replaced fuse and radio came on and cd disc ejected and radio works fine now. Hope this helps.
Miles & Charlie Windham
4 Grandchildren
2013 Roo 233s
2012 Dodge Ram 1500 Hemi
Retired and ready for Mtns.
Mr.W is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2013, 07:15 PM   #6
Junior Member
Join Date: Apr 2013
Location: Connecticut
Posts: 4
I had the same problem. I took the unit out and found an additional in line fuse behind the cabinetry. Changed that glass fuse and it worked fine.

Dadmedic is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:07 PM.