Thread Tools Display Modes
Old 07-21-2015, 07:34 PM   #11
dvalley's Avatar
Join Date: Jun 2014
Location: NH
Posts: 40
Thank you kennyairport and bikendan. No, the dealer did not show us, or if they did we didn't remember. I will check it out tomorrow while I am loading up the camper.

dvalley is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2015, 07:10 PM   #12
Junior Member
Join Date: Mar 2012
Posts: 6
Mine is starting to do same thing, it used to click when in all the way, now it blows fuse. First time it ever happened but thanks to this post I found the fuse. Luckily it was all the way in. I am going to have dealer still check for a short. On hot days the AC keeps tripping breaker with nothing else running.

RichSandy-NJ is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2016, 07:28 AM   #13
Junior Member
Ben M's Avatar
Join Date: Feb 2013
Posts: 14
I have a 2013 roo 233s, and when breaking camp Friday, my slide would not come back in. I was afraid it was the motor (250.00 min), I checked the fuses in the fuse panel and they were all good. After reading this, I have another place to check? I will look for the 30 amp fuse under the trailer. Thanks for the tip.
Ben M is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2016, 09:19 PM   #14
Senior Member
Join Date: Oct 2014
Location: nj south shore
Posts: 127
Same for me my 2015 23ss slide worked fine for the 3 camp site on our way south. Got to our spot in the Keys and nothing. Had a moment of panic but remembered the manual crank. Checked panel but all was good. Had the same thought $$$ or time at the dealer. I have been traveling home to NJ going to have 1 or 2 stops before getting home. It's not crazy hard but seems like you just crank and crank. Glad I saw this thread and remembered seeing the fuse under there. I'll check it when I get home.
1st timer is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2016, 05:33 AM   #15
Senior Member
Join Date: Jul 2015
Location: austinburg ohio
Posts: 246
Well mind did it on Friday and as we all know when you have a problem always check here first for someone else has already had the same problem and you will find the answer here most likely . Has anyone found out why it happens? The first fuse I put in blew then the second fuse now still working but I have a auto resetting fuse ready to go in and when I was at the auto parts store I bought several replacement fuses that I would need ( I hope not ) one day 7.5, 15. 20 30 40 amp.
bareftn is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2016, 06:01 AM   #16
Senior Member
Join Date: Jul 2013
Posts: 262
I used this and it really helped for a smooth travel in and out.

Les & Heidi Kramer
2010 GMC Sierra SLE & 2014 Shamrock 23IKSS
Cleveland, OH
cpd1343 is offline   Reply With Quote

23ss, fuse, roo, slide

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:53 AM.