Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-12-2011, 01:34 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5
doing it down under

Hi,
we've been 5th wheeling for 18months on & off and love it. Just bought a new truck and hooking up the trailer plug to the new vehicle, I;m getting a power feed from the trailer back to the truck. Anyone got any ideas
__________________

__________________
sagged is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2011, 04:22 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 149
Try checking your ground, make sure the truck and trailer ground are good and also the plugs ground is good.
__________________

__________________
Fourn3833 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2011, 04:23 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 149
It takes one bad ground at a light, chassis etc to feed back on a system
__________________
Fourn3833 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2011, 04:27 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 5
Cheers, I'll check the earth at the trailer battery, inverter etc
__________________
sagged is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:37 AM.