Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-04-2015, 10:02 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
Flagstaff 206ltd problems

Thank you all for letting me join in. With that I but a used 2003 Flagstaff 206ltd
When it is plugged in the pump works but when on just 12v the pump don't work
All the 12v don't work were do I start to find out what might be wrong.
__________________

__________________
bikerjayhog is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2015, 10:13 PM   #2
Moderators' Assistant
 
bikendan's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Camano Island, Washington
Posts: 13,242
Have you tested the battery?
Did you recently rehook it up?
This is a popup, correct?
__________________

__________________
Dan-Retired Firefighter/EMT
Shawn-Musician/Entrepreneur/Wine Expert
and Zoe the Wonder Dog(R.I.P.)
2016 PrimeTime TracerAIR 255, pushing a 2014 Ford F150 4x4 3.5 Ecoboost w/Max Tow Package
Equalizer WDH and Prodigy BC
bikendan is online now   Reply With Quote
Old 07-05-2015, 07:36 AM   #3
Georgia Frog Rally 2018
 
aceinspp's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: GA
Posts: 10,639
I would start with checking the battery. It's a 2003 so makes me wonder what condition the batty is and when purchased. Later RJD
__________________
2015 35 FT V-Lite 30WRLIKS Diamond Package
2015 Chevy 2500 6.0 4:10 gearing.
Days camped in 2016 58
Days camped so far 2017 62
aceinspp is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2015, 10:26 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Barrie, Ontario, Canada
Posts: 561
Agreed, check the battery, all it takes is one bad cell, it could be acting as a capasitor instead of a charged battery. Is the battery wired correctly? Next check fuses, first with an inline then at the fuse box/circuit breaker.

Kevin
__________________
2009 F150 XLT crewcab 5.4L and 3.73
2010 Flagstaff 27 BHSS
tenttotrailer is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2015, 11:46 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
Flagstaff 12v problem

Thank you all the battery is new the inline fuse is new I am checking the switch
On the kitchen fold down next.
The switch is good but still no 12v power to heater, lights. Plugged in to 110v pump works but no lights or heater.
__________________
bikerjayhog is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
flagstaff

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:02 AM.