Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-18-2010, 03:59 PM   #1
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 44
New Member From Newfoundland,Canada...

I just joined an hour ago but have not had a chance to look around yet...I have a 2010 31-BHSS Puma that I purchased 9 months ago..We love it...I just took it out of storage and I cannot get any power on my ZX700 stereo...Maybe someone can point me in the right direction so I can get this problem solved...Thanks in advance
__________________

__________________
gucci is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2010, 04:32 PM   #2
Senior Member
 
tmmar's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Long Island (Nassau County), NY
Posts: 4,258
Welcome to FRF. You will find many nice people with a lot of good information here. Your problem sounds like maybe the battery cutoff switch is turned on. I had this happen once on my class c and that's what it turned out to be.

Hope you have many fun and trouble free trips.
__________________

__________________
Tom and Margaret
2014 Berkshire 390bh-60

tmmar is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2010, 04:43 PM   #3
Senior Member
 
NWJeeper's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Enumclaw, WA
Posts: 2,617
Welcome to the forums. If you have power to other things I would suspect an inline fuse. Many items besides being protected by a fuse in the DC load center may also have an inline fuse. If you can gain access to the back side look for one in the wiring there somewhere.
__________________
"I can fix it, and if I can't fix it, I can fix it so no one can fix it!"
Ed & Wendy
2009 Georgetown 378TS | 1998 Jeep Wrangler | 1998 Skeeter ZX202C
Nights camped in 2009: 53 | Nights camped in 2010: 55
www.nwjeepn.com
NWJeeper is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2010, 04:57 PM   #4
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 44
I do have power to everything else.This is the only thing that does not have power.I did pull the stereo out and I did not see an inline fuse anywhere but I will go and check again...Thanks for your quick response!!!
__________________
gucci is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2010, 04:58 PM   #5
Senior Member
 
NWJeeper's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Enumclaw, WA
Posts: 2,617
Quote:
Originally Posted by gucci View Post
I do have power to everything else.This is the only thing that does not have power.I did pull the stereo out and I did not see an inline fuse anywhere but I will go and check again...Thanks for your quick response!!!
Other option is that it's just a dud stereo and needs to be replaced. Dealer can do that under warranty or you may be able to contact FR and have them send you a new one to replace it yourself if that is more convienient. They did that for us with our bedroom TV and some other small parts that were bad on our rig.
__________________
"I can fix it, and if I can't fix it, I can fix it so no one can fix it!"
Ed & Wendy
2009 Georgetown 378TS | 1998 Jeep Wrangler | 1998 Skeeter ZX202C
Nights camped in 2009: 53 | Nights camped in 2010: 55
www.nwjeepn.com
NWJeeper is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2010, 05:36 PM   #6
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 44
I just pulled the stereo out again and there is no inline fuse to be found anywhere...Do you know if they still make the Zx700?I checked the Concertone website and the Zx700 is nowhere to be found..The closest I can find is the ZX690
__________________
gucci is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2010, 05:40 PM   #7
Moderator Emeritus
 
Dave_Monica's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 4,329
Welcome to the forum and congrats on the new camper!

If you have any pictures of camping in Newfoundland you'd like to share, post them here. Newfoundland is on our short list of places to go...pictures I've seen of the coastline are awesome!

Happy camping!

Dave
__________________


Nights camped in 2013 - 55, 2014 - 105, 2015 - 63
Dave_Monica is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2010, 07:33 PM   #8
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 44
Is there somewhere here to post pictures?I will have a look for some...
__________________
gucci is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2010, 08:42 PM   #9
Senior Member
 
NWJeeper's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Enumclaw, WA
Posts: 2,617
Quote:
Originally Posted by gucci View Post
Is there somewhere here to post pictures?I will have a look for some...
Well there used to be a section called "places" where most of us posted pictures from our past trips but I can't find it. Looks like they call it On The Road now.
__________________
"I can fix it, and if I can't fix it, I can fix it so no one can fix it!"
Ed & Wendy
2009 Georgetown 378TS | 1998 Jeep Wrangler | 1998 Skeeter ZX202C
Nights camped in 2009: 53 | Nights camped in 2010: 55
www.nwjeepn.com
NWJeeper is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2010, 12:00 PM   #10
Member
 
piscesman's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Prince Edward Island, Canada
Posts: 66
Welcome to the forum...it has been a great source of information and comraderie! We are from PEI and there aren't a lot of Atlantic Canadians on here, so just wanted to say "hi"...if you are coming to PEI, drop us a note!
__________________

__________________
2003 GEORGETOWN 325

"NOT ALL WHO WANDER ARE LOST"

Nights camped in 2011: 108
Nights camped in 2012: 41
piscesman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



» Virginia Campgrounds

Reviews provided by




ForestRiverForums.com is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:21 PM.