Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2014, 09:01 AM   #11
Junior Member
jkr1212's Avatar
Join Date: Feb 2014
Posts: 7
yes the pump runs, also i disconnected the feed line out of the pump and even took out the little filter bowl and turned pump on and nothing comes out of the pump no water not even air trying to push out, i got on phone w/dealer they said sounds like my pump went out, so im going to have it checked out today

jkr1212 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2014, 06:56 PM   #12
Junior Member
Join Date: Feb 2014
Posts: 15
congrats on the v-lite, we just ordered a windjammer and they are the same tt. I can,t help you with your problem but I think you will figure it out. we are seasonal with trips in between and we can't wait to see our trailor and not all the ones we looked at. We are trying to trust, but seeing what your buying and ordering can be stressfull to me. Good luck and enjoy

mikejeanne1 is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by is not in any way associated with Forest River, Inc. or its associated RV manufacturing divisions.

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:09 PM.